Registracija nove tvrtke

PODACI O ORGANIZACIJI
PODACI O ADMINISTRATORU
OZNAKA PREPORUKE

* Prihvatom Općih uvjeta na mail ćete dobiti dokument Općih uvjeta, potvrdu Predugovorne obavijesti, te zapis o prihvatu Općih uvjeta.

** Prilikom registracije imate mogućnost i probno testirati aplikaciju bez naplate (oznaka DEMO TVRTKA kod registracije), ali bez funkcionalnosti izrade računa i slanja podataka u Poreznu Upravu. Ukoliko ste zadovoljni s našom aplikacijom nakon testiranja te želite koristiti produkcijsku verziju aplikaciju sa svim funkcionalnostima, možete odabrati razdoblje i broj blagajni koje Vam odgovora, na mail će Vam stići predračun o plaćanju pretplate te po izvršenju plaćanja možete nastaviti s radom unutar aplikacije sa već pohranjenim podacima koje ste upisali tijekom probnog korištenja/testiranja. Ako ipak ne odaberete pretplatu za korištenje aplikacije, Vaš korisnički račun će biti aktivan narednih 12 mjeseci od dana registracije, bez funkcionalnosti izrade računa i slanja podataka u Poreznu Upravu.

*** Korisnik koji se, sukladno posebnim propisima, smatra potrošačem, ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana, računajući od dana sklapanja ugovora.

**** Prihvatom Općih uvjeta i podnošenjem zahtjeva na ovaj način, Korisnik daje suglasnost na uporabu sredstva daljinske komunikacije u svrhu sklapanja ugovora te je upoznat i prihvaća da se ugovor između pružatelja usluge i Korisnika smatra sklopljenim aktivacijom usluge putem navedenog postupka.